Thee en meer

Home / Thee en meer

Losse thee is momenteel ontzettend populair. Deze thee bestaat uit theebladeren die met de hand zijn geplukt. Ze blijven zoveel mogelijk intact, waardoor de pure smaken en positieve eigenschappen van de thee behouden blijven. Met een mooie presentatie waarbij de gast zelf de thee kan zien, ruiken en maken ontstaat een ware belevenis. Ons losse thee assortiment bestaat uit verrassende smaken voor het ultieme theemoment.

Sunleaf thee bestaat alleen uit pure en natuurlijke ingrediënten gemaakt uit het beste zongerijpte fruit en vers geplukte thee. Zo bent u verzekerd van de beste smaak, kwaliteit en prijs.

Door te kiezen voor Sunleaf thee ondersteunt u rechtstreeks de mensen in Sri Lanka. Via de Fair-grounds Foundation gaat er per doosje verkochte thee een gedeelte van de opbrengst naar de bevolking van Sri Lanka in de vorm van scholing, medische ontwikkeling en huisvesting.

Met Bradley’s Piraminis bent u verzekerd van kwaliteit en diversiteit. De smaakvolle theeblends zijn puur natuurlijk en Fairtrade gecertificeerd. Het assortiment is net zo divers als de smaak van uw gasten en omvat naast de klassieke hardlopers ook verschillende verrassende theeblends. De thee is apart verpakt in piramidezakjes, die de theeblaadjes volop de ruimte geven om hun smaak af te geven.

Iets lekkers voor bij de koffie of thee wordt altijd gewaardeerd. Onze assortiment bestaat uit drie soorten koek. Met de populaire Assorti koekjesmix ervaart u het gemak van apart verpakte koekjes en wisselende aanbod waardoor u altijd andere koekjes serveert. Wilt u liever bekende en vertrouwde koekjes? Dan kunt u kiezen voor onze Speculoos koekjes verpakt of roomboterkoekjes onverpakt.

Brasil suikersticks bevatten 4 gram middelfijne kristalsuiker. De hygiënische portieverpakkingen worden voor grootverbruik verpakt in dozen van 1000 sticks. Naast de suiker staat Time to enjoy koffiemelk, romige en volle melk met 7,5% vet. De losse cups zijn dankzij de handige doos eenvoudig te presenteren en schenken gemakkelijk uit. Lattiz moet bij

Een volautomaat met veel keuzemogelijkheden heeft ook veel producten nodig. Naast goede koffiebonen verdient een volautomaat ook een lekkere topping voor de cappuccino, fijne cacao voor de chocolademelk en echte kristalsuiker voor in je koffie.

Ijskoffie is lekker en populair onder alle leeftijden. Met Gelita ijskoffiemix maakt u zelf romige ijskoffie. De mix bevat geen suiker maar is op basis van stevia (suikervervanger zonder calorieën en koolhydraten) daarnaast is de mix kleurstof- en glutenvrij. Ijskoffie is met een ijskoffiemachine makkelijk en snel voor te bereiden en hoeft alleen getapt te worden.

Om ervoor te zorgen dat uw koffiemachine lang mee gaat dient deze regelmatig ontkalkt en gereinigd te worden. Koffiebonen bevatten van nature vetten, welke achterblijven in uw koffiemachine. Deze vetten zin van invloed op de levensduur van de machine en ook op de smaak van de koffie. Door gebruik te maken van machinereiniging en cappuccinoreiniging zorgt u goed voor uw apparatuur

Mooie horecakwaliteit koffie kopjes in cappuccino, koffie en espresso uitvoering. De kopjes hebben een strak design met een subtiele bedrukking. Door het comfortabele oor drinkt het kopje zeer prettig.