Tijdlijn

Home / Tijdlijn

In dit jaar werd Het Koffie Cultuur Centrum geboren. Vanuit de achterkant van de Nieuwe Kerk aan de Nieuwezijds Voorburgwal gingen de eerste koffiebonen over de toonbank en werden er diverse koffiemachines verkocht.

1986

1990

Vier jaar later na opening van de winkel begon Joop van der Kruis, die toen nog geen eigenaar was van Het Koffie Cultuur Centrum, vanuit zijn schuur in Naarden zijn eigen koffiebonen te branden en te melangeren. Zoon Michael die toen 11 jaar was hielp zijn vader de bonen te verpakken.

Joop en de toenmalig eigenaar van Het Koffie Cultuur Centrum vonden elkaar dit jaar en sindsdien levert Joop tot de dag van vandaag de huismelange aan de winkel. Deze huismelange is hiervoor speciaal ontwikkeld door Joop.

1996

2009

Zoon Michael, wiens koffiekennis met de paplepel was ingegoten, voegt zich bij het bedrijf van zijn vader Joop. Hun gezamenlijke ambitie om een eigen showroom en dus een eigen distributiepunt voor hun koffie en melanges te creëren stond hoog op het wensenlijstje. Enige tijd lijd later deed zich de mogelijkheid voor om dit te verwezenlijken.

Vader en zoon worden eigenaar van Het Koffie Cultuur Centrum. Tot op heden schenken zij hier heerlijke kopjes koffie, verkopen hun eigen huismelange (gemalen en ongemalen) en kan je ook terecht voor advies over diverse koffie machines, accessoires en nieuwe producten.

2014

Why Choose Us?

We're Creative

Lorem ipsum dolor sit amet, c-r adipiscing elit. In maximus ligula semper metus pellentesque mattis. Maecenas volutpat, diam enim.

We're Punctual

Proin fringilla augue at maximus vestibulum. Nam pulvinar vitae neque et porttitor. Praesent sed nisi eleifend, lorem fermentum orci sit amet, iaculis libero.

We Have Magic

Curabitur iaculis accumsan augue, nec finibus mauris pretium eu. Duis placerat ex gravida nibh tristique porta. Nulla facilisi. Suspendisse ultricies eros blandit.