Diensten

Brasil Koffie

Koffiemachine kopen, huren of bruikleen

Wenst u een nieuwe koffiemachine dan bent u bij Brasil aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij veel keuze in professionele espressomachines en volautomaten. Zie ons aanbod hier. Wij bieden verschillende financieringsmogelijkheden aan, u kunt bij ons een koffiemachine kopen, huren of in bruikleen nemen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Brasil Koffie

Bekijk nu ons assortiment.

Wat zit erin het All-in-Contract?

• 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt

• Deskundige monteurs

• Altijd bereikbaar

• Inclusief storingen

• Inclusief materiaalkosten

• Geen arbeidsloon

• Geen voorrijkosten

• Excl. jaarlijks vervangen van filterpatroon

*Voor onze bruikleenmachines is een serviceovereenkomst verplicht.

Brasil Koffie

Onderhoud

Een goed onderhouden koffiemachine gaat langer mee en u kunt er langer van genieten. Jaarlijks onderhoud voorkomt vaak een storing die meestal op een slecht moment komt. Wij brengen en houden uw koffiemachine graag in topconditie.

Door te kiezen voor een onderhoudscontract bij Brasil koffie kiest u voor gemak en zekerheid. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Een adviseur komt dan bij u langs om uw koffiemachine te beoordelen.

Brasil koffie

Koffie laten bezorgen?

• Maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 18.00 uur
• Bezorgen binnen 1-2 werkdagen

Brasil Koffie

Barista training

Naast het hebben van een mooie espressomachine is het zetten van koffie net zo belangrijk. Wij bieden daarom barista trainingen aan op locatie. Tijdens deze barista workshop leert u uw personeel de fijne kneepjes van het vak.

Een professionele trainer legt op een interactieve wijze uit hoe goede koffie gezet moet worden en wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast wordt ook veel aandacht geschonken aan de presentatie van de koffie door middel van Latte Art. En uiteraard het reinigen van de machine en onderdelen. Na deze workshop kunt ook u een hartje in de cappuccino maken.

Brasil Koffie

Bekijk nu ons assortiment.

Brasil koffie

Neem nu contact op

Brasil Koffie is van oudsher een familiebedrijf dat persoonlijk en laagdrempelig is. Wij geloven er in dat zaken doen gebaseerd is op eerlijkheid en respect voor elkaar. Door alles met passie en liefde zelf te doen kunnen wij echt goede koffie garanderen. Wij branden, melangeren, verpakken, verkopen en bezorgen zelf door heel Nederland.

Voor horeca en kantoren biedt Brasil Koffie totaalconcepten met onze heerlijke koffie, hoogwaardige apparatuur, een compleet assortiment ingrediënten en uitstekende service.

Contactformulier

Snelle verzending

Snelle levering in 3-5 werkdagen. Geen verzendkosten bij besteding vanaf €25.

Consistente kwaliteit

We zorgen met uiterste zorg voor onze koffiebonen. We leveren nooit iets waar wij niet achter staan.

Persoonlijke hulp

Kom langs voor persoonlijk advies in onze winkel of neem contact met ons op.